Tregu i letrave me vlere ne Fibank.

Per te pare cmimet e T-Bills mund te klikoni ne butonin Bono Thesari.Aty do te gjeni dhe kalkulatorin perkates.

Per te pare cmimet e T-bond mund te klikoni ne butonin Obligacionie Thesari.Aty do te gjeni dhe kalkulatorin perkates.