Aplikim per Karte Krediti
Faleminderit për interesimin tuaj për Karten e Kreditit Fibank. Plotesoni formën e aplikimit me poshtë me te dhëna te sakta dhe me pas shtypni tek butoni 'Jam i interesuar per karte krediti!' ne menyre qe nje punonjes i bankes t'ju kontaktoje per detaje te metejshme ose shtypni butonin 'Dua te vazhdoj me formen e Para-Aplikimit!' per te plotesuar te dhena shtese.
Për më tepër kontaktoni në 0800 0 111 ose dërgoni email në cards@fibank.al
Fushat me * jane te domosdoshme
Data: *Dega më e afërt për ju:
*Emri i plotë (Emër Atësi Mbiemër)
*Numri Celular:  
Posta elektronike (e-mail):  
© Fibank Albania , 2017. All rights reserved.